Keramiek Beelden

Deze site gaat zoals de naam al suggereert over Keramiek Beelden. Keramiek beelden maken is voor mij een levensbehoefte geworden en een hobby die mij diverse keren heeft geholpen bij het revalideren na een terugslag van MS (zie Biografie). De site laat je verschillende voorbeelden zien van mijn Kunstwerken en je kunt mijn Keramiek Beelden Kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Keramiek Beelden Kopen

Wanneer je een Keramiek Beeld ziet wat je leuk vindt dan kun je me dit laten weten per e-mail of telefoon. Wees er op tijd bij want de Beelden zijn met de hand gemaakt en dus uniek! Wat je ook kan doen is mij bezoeken op een Keramiekmarkt bijvoorbeeld de 5de editie Keramiekmarkt 2013 in Lommel of de Keramiekdriedaagse op Domein Bovy.

Boetseren met Klei

Klei is uiteraard je belangrijkste ingredient wanneer je wilt gaan boetseren. Boetseren met Klei is een eeuwen oude ambacht en wanneer je wat rond zoekt en kijkt vind je allerlei prachtige voorbeelden hiervan. Wanneer je zelf wilt starten met boetseren met klei dan is het aan te raden eens een Boetseren met Klei Workshop te volgen. Geïnterresseerd? Laat het me maar weten en wellicht dat ik je verder helpen kan.

Keramiek Beelden Collectie

Ik maak allerlei soorten Keramiek Beelden en een greep uit mijn collectie van Keramiek Beelden vind je op mijn site. Kijk zeker naar mijn Afrikaanse Beelden die door vele mensen erg mooi gevonden worden, maar ook naar de beelden voor in de tuin. Naast deze soort beelden maak ik moderne beelden, clowns en maak ik ook Beelden in Klei in opdracht. Om je te laten inspireren kun je naar diverse Keramiek

Keramiek Beelden Glazuren

Veel van mijn beelden zijn geglazuurd. Indien je zelf beelden wilt Glazuren en je een bakoven hebt dan kun je op mijn pagina over Glazuren Keramiek wat tips en uitleg hierover vinden. Met glazuren kun je beelden omtoveren tot Bronzen Beelden zoals dit modern beeldje uit mijn collectie. Je kunt allerlei glazuur recepten vinden op het internet en ook veel uitleg krijgen. Wat vooral belangrijk is, is dat je zelf experimenteerd met glazuren en schilderen van keramiek. Het loont zeker de moeite!

Keramiekmarkten 2014

Ook dit jaar probeer ik weer bij diverse keramiekmarkten aanwezig te zijn. Ik heb momenteel nog niet alle data beschikbaar maar zodra ik dit ontvang zet ik het erbij.